Beauty Bag: December


  Decembrie e luna mea preferata. Cea mai festiva luna, luna surprizelor, a cadourilor, luna dedicata celor dragi.  Imi incep fiecare dimineata intr-o atmosfera de sarbatoare ascultand Christina Perri- A Very Merry Perri Christmas. 

Cat despre machiaj, well..let's do it luxurious. 

 Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara  este, de departe, cea mai buna mascara pe care am incercat-o vreodata. Urmeaza o postare cu demonstratii si review complet. De la ambalajul auriu, la rezultatul final, totul striga "sarbatoare"!

 

Ochii mei obositi merita rasfatati din plin. Cu ce altceva, daca nu cu Estee Lauder Advanced Night Repair? Rezultatele se simt, credeti-ma pe cuvant.Cea mai potrivita oja pentru Craciun este rosie, nu? Dar nu oricare. A Ruby For Rudolph de la OPI  este un rosu inchis, cu mici particule aurii si cu un nume adecvat. Si atunci cand il primesti cadou de la o prietena foarte buna, bucuria e mai mare.


Pe buze port culori cat mai inchise si puternice. L'Oreal Caresse 402 e un mov inchis care nu stiu de ce nu vrea sa isi arate adevarata culoare la camera. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu