Plum lipsSunt in cautarea rujului perfect pentru aces sezon rece. Merg pe nuante inchise de visiniu/violet. Pe parcursul lunilor am dat de cateva mici comori.Sephora  long lasting lip color 04  este cel mai pigmentat dintre toate, dar si singurul mat. Desi e lucios la aplicare, dupa cateva secunde devine perfect mat.  Este foarte rezistent la transfer si ai nevoie de un demachiant foarte puternic pentru a-l sterge.
Maybelline Color Sensational   este pefrect descris de numele lui: Rich Plum. E potrivit pentru cele care vor ceva mai putin indraznet. Miroase bine si e destul de cremos.Miss Sporty 250 Cabaret  este o enigma. In tub are nuanta perfecta, foarte inchisa, dar din pacate pe buze si in fotografii pare mult mai deschis. 

L'Oreal Colour Caresse  e un produs nou. E singurul lac de buze pe care il am, pentru ca nu port decat rujuri. Dar acesta m-a impresionat prin pigmentare, in special prin faptul ca e foarte usor de aplicat in mai multe starturi, pentru a intensifica culoarea. Ramane lucios, dar, surprinzator, nu ma deranjeaza.  Speram insa sa fie mult mai mov, ca in tub.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu