The glowier, the better.In acest sezon, mai mult ca niciodata, se poarta tenul curat, fresh. Pe toate podiumurile am vazut foarte putin bronz, majoritatea modelelor aveau pielea foarte alba, glowy si dewy. Nu in sensul de ten gras, plin de sebum. Nu. In sensul acela de ten sanatos, luminos, care radiaza. Pentru a obtine acest efect ai nevoie de o baza foarte buna, pielea. O data ce folosesti produsele de ingrijire potrivite pentru tine si nu ai probleme cu acneea, esti deja pregatita.
  Inlocuieste fondul de ten cu BB Cream. Am folosit o vreme Garnier, acum am testat unul de la Vichy si imi place mult mai mult, pentru ca are mici particule luminoase. Urmeaza sa incerc Loreal Nude Magique, dupa care urmeaza o postare cu preferatul si alesul meu! Daca totusi consideri ca ai nevoie de un grad mai mare de acoperire, foloseste un fond de ten iluminator. Foloseste un anticearcan iluminator, cu o nuanta mai deschis decat pielea ta. Pentru un efect maxim, formeaza un triunghi intre coltul interior al ochiului, in jos, paralel cu nasul si inapoi, in coltul exterior al ochului. Eu folosesc Sephora brightening concealer, care imi place foarte mult si il folosesc cu placere.Dupa blush, folosesc Pudra iluminatoare Sephora, highlighter, menita sa capteze lumina si sa evidentieze pometii. Exista 2 nuante, roz si auriu, depinde care ti se potriveste.Alte iluminatoare de calitate:

Si, normal, sa nu uitam de mult-prea-doritul MAC Soft And Gentle.Pentru a pastra acest look radiant, luminos, pastreaza machiajul ochilor simplu, in culori pastelate dar texturi satinate, frost sau veluxe pearl, cum spun cei de la MAC. 


MAC SURREALMAC AL THAT GLITTERS


Desi nu este un produs pentru fata, tot in categoria fresh look se incadreaza si lacul de unghii de la Loreal. Am vazut tot mai multe nuante minty si turcoaz pastelat, atat in reviste, cat si pe sfantul, unicul Youtube.xoxo, Ioana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu